Børnekoncept hos Paw Sko får ny maskot - mød Orson

Familien er omdrejningspunktet i Paw Skos børnekoncept. Reklamebureauet Fingerspitz står bag idé og stregen til maskotten Orson, som er børnenes ven, når der skal måles fødder og bindes snørebånd hos Paw Sko.

Orson, maskotten i Paw Skos børnekoncept

Gennemført børnekoncept: Maskotten Orson fra Paw Sko hjælper de mindste med at finde det rette fodtøj

En hjælpende hånd til de små fødder
Når årstiderne skifter eller fødderne vokser, skal der igen købes sko til de kære små. De fleste forældre har med sikkerhed været forbi den velkendte skokæde Paw Sko, og ved jeres næste besøg er der muligvis ekstra hjælp at hente.

Maskotten Orson er nemlig blevet bragt til live af Bamsefabrikken, baseret på karakteren udviklet af Fingerspitz, og er nu klar til at tage godt imod de små poder og deres forældre, når de rigtige sko til årstiden skal findes.

Orson ankom til Ibsens Fabrikker som en tegnet og animeret karakter, og er et godt eksempel på betydningen af et gennemarbejdet karakter- design, i produktionen af et maskotkostume.

Maskottens ranglende arme og ustyrlige fingre giver et perfekt billede af, hvor svært det er for de kære små, når der skal bindes snørebånd, og hans uskyldige smil og stumpede t-shirt fuldender det børnevenlige design. I sandhed et gennemført børnekoncept.

Orson fra Paw Skos børnekoncept på tegnebrættet

Orson ankom til Ibsens Fabrikker som tegnet og animeret karakter. Maskotten fuldender kædens børnekoncept

Fingerspitz står bad udviklingen af Paw Skos børneunivers.

Da ønsket om et Orson-maskotkostume opstod, tog Fingerspitz kontakt til Ibsens Fabrikker, hvortil tegninger, ønsker og ideer til maskotten blev fremsendt – og efter et fremragende samarbejde, hvor alle ønsker og små tilretninger blev efterkommet på fineste vis, ankom Orson til Fingerspitz i sin store kasse. Og vi var alle blæst omkuld, for Orson var præcis, som vi ønskede, han skulle være. Nu lever han sit liv i Paw Skos butikker, hvor han skaber liv og glæde hos alle børn – samt Paw Skos personale.

Anette Nielsen, Projektleder hos Fingerspitz

Har du en karakter eller måske et helt børnekoncept, som vi skal lave til levende blikfang?

Kontakt os
Video: Orson fra tegnebræt til maskot