Unik maskot til
EM i svømning 2013

Blegfed viking indtog EM.

I 2013 blev der afholdt EM i svømning. Det løb af stablen i Herning.

Maskotten Harald Bluetooth var at se alle steder til europamesterskaberne. Den blegfede viking gik blandt publikum og svømmere, og der var Harald Bluetooth-bamser til hver svømmer på podiet.

Det er en unik maskot, som skiller sig ud på selvironi. Den blege, rødhårede viking i Dannebrog-svømmebukser er komisk og sjov, samtidig med den repræsenterer både Danmark og EM i svømning.

Bluetooth gik online

Harald Bluetooth var ikke kun at se i arenaen under EM. Hans tilstedeværelse var og er stor på nettet, hvor hans navn blev fundet i en konkurrence.

Gennem maskotter kan der kommunikeres på en helt særlig måde, og det benyttede Herning Kommune og Dansk Svømmeunion sig af med succes.

Det er en fantastisk måde at bruge sin maskot på. Harald Bluetooth kan kommunikere med publikummet i arenaen og på de sociale medier.

Det giver specielt børnene et godt forhold til svømning og EM.

"Vi havde et godt samarbejde med Ibsens Fabrikker helt fra idéudvikling til levering af en færdig Harald Bluetooth. Der var mange meninger omkring, hvordan svømmemaskotten skulle se ud, og jeg kan med stolthed sige, at vi fandt frem til en kreativ og anderledes maskot."

Sune Madsen, Projektkoordinator, Kultur og Fritid ved Herning Kommune
Tilbage til
caseoversigt

Overvejer du at bruge en unik maskot i jeres markedsføring udadtil?

Kontakt os