Fiskemaskot rækker ud

Maskotten Spætten er en fangst for lokalområdet.

Da Erhvervsforeningen Destination Blokhus var på udkig efter et anderledes tiltag til markedsføringen, blev ideen om maskotten Spætte til.

Hvor maskotter ofte er kendt fra store brands og sportshold, er Spættes job at repræsentere og gøre opmærksom på kvaliteterne i Hune, Blokhus og omegn.

Som et nyt, kendt ansigt i lokalområdet og fast inventar i Update Blokhus Avis rækker maskotten ud til både borgere og turister. Det viser for alvor, at en maskot kan bære fanen for andet end sportshold og firmaer – nemlig et lokalsamfund.

Som de lokale blikfangsfabrikanter er vi hos Ibsens Fabrikker glade for samarbejdet omkring fiskemaskot Spætte, og det er vigtigt for os at være med til at brande lokalområdet.

Idéskitsering

"Foruden at have en symbolsk værdi for destinationen, har tanken også hele tiden været, at Spætte skal være med til at fortælle om den kultur og den historie, området besidder. Ved at have et børnevenligt udseende kan historien formidles langt mere relevant og nærværende. Og så tillader maskotten også, at historien får kant, skørhed og nærhed over sig på baggrund af det udseende, vi i fællesskab med Ibsens Fabrikker har valgt."

Louise Kande & Lars Bisgaard, Update Blokhus Avis
Tilbage til
caseoversigt

Skal vi skabe en maskot til dig, som kan tiltrække børn og børnefamilier? Så send os en mail på [email protected].

Kontakt os