Produktion af
statuetter og skulpturer

Flotte og kreative statuetter eller skulpturer direkte fra din fantasi.

Statuetter er et fantastisk og kreativt alternativ til en ordinær pokal. Du kan få din specifikke statuette eller skulptur i de farver og den form, som du ønsker – det er helt op til dig.

De special- og håndlavede statuetter kan fås i små oplag, så du ikke behøver bekymre dig om at bestille store ordrer hjem.

Gyldne statuetter er en god måde at motivere og belønne dygtige medarbejdere på. Men samtidig tilføje et element i virksomhedens figurunivers.

De klæder ethvert kontor og fortæller en historie.

Kunst med blikfangspotentiale

Vi producerede vores fabrikshund Rocco som kreative og farverige statuetter. Kun fantasien sætter grænserne.

Statuetterne og skulpturerne fra Figurfabrikken er kunst, der skaber blikfang. De kan laves efter dit ønske, hvilket kunne være din virksomheds logo eller et af jeres produkter.

De er ideelle som eksklusive firmagaver eller prægtigt blikfang på kontoret. Til et award show er de prikken over i’et.

Vores statuetter er et alternativ til at bruge en lokal kunstner. Vi kan gøre det billigere og samtidig nummerere dem, hvis det ønskes.

En massiv statuette eller skulptur kan blive en unik præmie, der sætter fokus på produktet, formen eller logoet, som afbilledes.

Kunne lidt kunst med blikfangspotentiale
være noget for din virksomhed?

Kontakt os

Se vores cases

Blikfang med kontaktværdi
Tilbage til produkter


Statuette Produktion: En Kunstform for Dit Brand
Statuetter er ikke blot kunstværker; de er en forlængelse af dit brand og en måde at skabe en varig forbindelse til dine kunder eller medarbejdere. Hos os får du en statuette produktion, der er skræddersyet til dine behov. Fra designfasen til det færdige produkt, vi sørger for, at hver statuette afspejler dit brands unikke identitet og værdier.

Skulptur Produktion: Fra Idé til Virkelighed
Skulpturer har en evne til at fange opmærksomhed og skabe en følelsesmæssig forbindelse. Vores skulptur produktion tager din vision og gør den til en tredimensionel realitet. Uanset om det er en stor installation eller en mindre skulptur, vi håndterer hele processen fra koncept til færdiggørelse.

Statuetter og Skulpturer: Mere End Bare Dekoration
Statuetter og skulpturer er ikke kun dekorative elementer. De er et effektivt markedsføringsværktøj, der kan bruges i en række forskellige sammenhænge. Fra priser ved firmaevents til kunstinstallationer i offentlige rum, disse kunstværker kan tjene mange formål og er en investering i dit brand.

Kvalitet og Tilpasning: Nøglen til Succes
Det, der virkelig gør vores statuette og skulptur produktion unik, er vores fokus på kvalitet og tilpasning. Vi bruger kun de bedste materialer og den nyeste teknologi for at sikre, at hvert kunstværk er af højeste kvalitet.